Onze klanten ...

Wat onze klanten over ons zeggen op Springest.

"Ik heb de training als positief ervaren. Ik heb veel geleerd over het creëren van structuur in een tekst, over het (niet) gebruiken van lijdende zinnen en het gebruik van koppen in een tekst."


Lex Heijmans, cursist Begrijpelijk schrijven, beoordeling: 8

"Met Sue Soltis als cursusleidster 2 geweldig gezellige en leerzame dagen gehad. Met super handig naslagwerk en vele tips kan ik deze cursus aanraden aan iedereen die zijn zakelijk Engels wil verbeteren. #taalcentrumvu"


Suzanne Laroo, cursist Zakelijk Engels, beoordeling: 10


"De training is goed gestructureerd en bevat alle aspecten van het schrijven: structuur/planning, argumentatie, taalgebruik en grammatica. De cursus bevat theorie en koppelt die aan veel praktijkvoorbeelden en rijkt zo verschillende handvatten aan om het eigen schrijven te verbeteren.


Doordat er soms gewerkt wordt in paren, worden deelnemers gemotiveerd om vanuit een kritische / schrijftechnische blik naar werk te kijken. Dit is erg bruikbaar om het eigen werk kritisch te evalueren."


F. den Hengst, cursist Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels, beoordeling: 9


"Ik heb deze training als erg nuttig en interessant ervaren. Gea, (red. de trainer) had een goede verdeling in het informatie delen, klassikaal bespreken en maken van opdrachten (individueel of in groepjes). Wij hadden een kleine groep en dus veel individuele aandacht.


Er was een verschil in niveau van de cursisten, maar dit heb ik niet als vervelend ervaren. Het maakt niet uit of je helemaal aan het begin van je carrière staat of al verder bent in je ontwikkeling.


Ik vond het een prettige cursus!"


Roos Godthelp, cursist Beleid schrijven met impact, beoordeling: 9


"Was een leerzame dag, Nederlands weer opgefrist. Er werd goed naar je geluisterd en onderwerpen die je aanbracht werden uitgebreid besproken. Trainer Peter Huijing, een prettig persoon die je de hele dag weet te boeien en waar ik weer veel van heb geleerd."


Afke Roukens, cursist Correct Nederlands, beoordeling: 10

"Prima cursus. Professionele docent. Veel nuttige oefeningen. Zeker nuttig als je al bezig bent met rapporten schrijven. Als huiswerk had ik graag willen oefenen met stof die voor mij lastig was.


Dus: gerichte oefeningen. Cursus is een aanrader. "


Van Montfoort, cursist Heldere rapporten schrijven, beoordeling: 8